Skip to main content

Investment

Chantry House, Andover

Last updated 18 March 2021
bookmark Add to bookmarks
Incuhive interior of workspace

Project description

This project is part of the LEP's Future Workspace pilot programme set up as a result of the impact of the Covid-19 pandemic to test out new ways of enabling employers and their staff to work closer to home reducing the need to commute long distances as well as provide opportunities to increase footfall in Andover town centre.

The new facility will provide 210 sq metres of Covid-safe working environment including; 35 rentable desks, 9 small offices, kitchen areas and superfast wifi connectivity. The fourth and fifth floors of the office building will be refurbished to provide these new facilities as well as improvements to the external access for the building.

The scheme is intended to contribute to the wider regeneration of Andover town centre and complements the EM3 investment in the Town Mills project.

Project aim

To test new ways of working through flexible workspace for co-working that will support town centre footfall as well as reducing the need for workers to commute long distances to larger towns and cities.

Project output

210 sq metres of refurbished office space and photographic studio facilities

45 businesses supported

Key Outputs

Start date:

End date:

Amount financed: £235,470

Total cost: £381,216

Status: In progress

Project Lead: Test Valley Borough Council

Themes: Places

Geo-location:

Collaborate with us to connect with organisations, people and ideas